آموزش: بهترین سیستم های مدیریت محتوا کدام است

ساخت وبلاگ

از آنجا که تعداد زیادی سیستم مدیریت محتوا برای کاربرد های مختلف وجود دارد و باعث می شود فرایند انتخاب یک سیستم مدیریت محتوای مناسب گاها سخت شود که انتخابی بسیار حساس نیز می باشد، در این مطلب قصد داریم با توجه به نقد و بررسی سایت های بزرگ مثل business.com و تجربیات خود به معرفی بهترین سیستم های مدیریت محتوا (content management system) بپردازیم و همانطور که می دانید با کمک سی ام اِس های موجود می توانیم در سریعترین زمان ممکن وب سایت خود را راه اندازی کنیم.

  • وردپرس، محبوب ترین CMS (قابل استفاده برای انواع مختلف سایت ها شخصی، خبری تجاری و..)

بدون شک امروزه وردپرس در سطح گسترده ای استفاده می شود بطوری که طبق آمار های موجود تاکنون 60% از تمام سایت های موجود در جهان از وردپرس استفاده می کنند. WordPress متن باز یا Open Source می باشد بطوری که تمام برنامه نویسان از سراسر جهان در توسعه آن و رفع باگ هایش نقش دارند در نتیجه می توان به آن اطمینان کامل داشت.همچنین برای وردپرس افزونه ها و قالب های رایگان بی شماری منتشر شده است، یعنی هر امکانی که مد نظرتان باشد می توانید به آن بیافزایید. شما می توانید با وردپرس یک سایت شخصی، خبری یا تجاری بنا کنید و به فروش محصولاتتان در فروشگاه آنلاین بپردازید.همچنین لازم است بدانید که وردپرس دوست موتور های جستجوگر است و از نظر بهینگی ساختار بسیار مناسب است و همچنین با نصب افزونه های مختلفی که برای سئو وجود دارد می توانید خیلی زود سایتتان را به نتایج برتر گوگل برسانید. اما دلیل اینکه چرا باید از وردپرس استفاده کنید تنها محبوبیت زیاد آن نیست، اینکه برای شروع ساده است و خیلی زود می توانید بر آن مسلط شوید همچنین از نظر سئو یک سیستم کاملا تست شده است و آنرا تایید می کنیم، از نظر امنیت نیز تقریبا می توان گفت بالاترین حد امنیت را برایتان فراهم می آورد.اگر مایل بودید صفر تا صد وردپرس را یاد بگیرید، پیشنهاد می کنم حتما سری به اینجا بزنید.
  • Magento، بهترین CMS برای فروشگاه آنلاین

اکثر سیستم های مدیریت محتوا مثل وردپرس یک افزونه برای راه اندازی فروشگاه آنلاین دارند، منتها مجنتو یک سیستم مدیریت محتوای متن باز می باشد که مخصوص کاربرانی است که قصد راه اندازی فروشگاه آنلاین دارند.

هم اکنون بیش از 250000 فروشگاه اینترنتی در سراسر جهان از مجنتو استفاده می کنند، مجنتو تمام امکاناتی که یک فروشگاه اینترنتی لازم دارد مثل حساب کاربری مشتریان برای مواردی چون درج علاقه مندی ها و مشاهده تاریخچه خرید، افزودن محصولات فیزیکی یا مجازی، داشتن ابزار های تبلیغاتی مناسب برای تبلیغ محصولات جدید، بهینه برای موتور های جستجو، داشتن خبرنامه، ارائه سرویس رهگیری به کاربران، ارائه گزارش گیری های مختلف و غیره را به شما ارائه می دهد. همچنین با توجه به طراحی ریسپانسیو برای کاربران موبایلی نیز بسیار مناسب می باشد. سی ام اس های زیادی برای ایجاد فروشگاه اینترنتی می باشد که مجنتو یکی از بهترین ها می باشد و باتوجه به داشتن سایت پشتیبانی فارسی، از قیمت های ریالی نیز می توانید در سایت خود استفاده کنید.

  • جوملا، یک سیستم مدیریت محتوا برای تجارت های کوچک

احتمالا در کنار نام وردپرس، بارها نیز نام Joomla را شنیده اید. جوملا زمانی مناسب است که کارکنان شرکت شما در حد 50 نفر و کمتر از آن باشد چرا که این CMS متن باز به اندازه وردپرس مطرح و قدرتمند نیست ولی امکانات بسیار مناسبی را می تواند در اختیارتان قرار دهد. همانند وردپرس دارای ماژول های مختلفی برای توسعه امکانات است و دارای امنیت مناسبی است، اما پیشنهاد می شود اگر سایت شما در آینده قرار است میزبان کارکنان و همچنین کاربران زیادی باشد از وردپرس استفاده کنید. جوملا از نظر بنده مقداری کارها را پیچیده تر می کند، یعنی گیج کننده است زمانی که شلوغ شود و حتی گاهی در حالت عادی این شلوغی به چشم می خورد. اما به هر حال صاحب نام و آوازه ای است و باید به شما معرفی می شد. پیشنهاد می شود اگر قصد داشتید بطور حرفه ای کسب و کار خود را در آینده داشته باشید انتخاب اولتان وردپرس یا دروپال باشد، بعد جوملا.
  • دروپال، یک CMS مناسب برای سئو

سایت business.com از Drupal بعنوان بهترین سیستم برای سئو یاد کرده و دلایل خاصی عنوان نکرده است فقط گفته است که ساختار این سایت بگونه ای است که حضور ربات های موتور های جستجوگر موثرتر واقع شود، هرچند این گفته که دروپال از نظر سئو مناسب است را بسیاری از سایت های دیگر تایید کرده اند، اما از نظر بنده اکثرا سیستم های مدیریت محتوا از نظر فنی ساختار مناسبی برای سئو دارند و ماباقی تماما دست کاربر است که چگونه تولید محتوا را انجام دهد.

نظر بنده این است که اگر خودتان برنامه نویس هستید از دروپال استفاده کنید چرا که دروپال به جز اینکه یک CMS است، یک CMF یا یک فریم ورک نیز میباشد به این دلیل که دروپال جا برای توسعه توسط خودتان را به خوبی باز گذاشته و از این نظر می توان گفت از وردپرس بهتر است اما برای کاربران عادی شاید کمی سخت تر باشد. دروپال با جامعه آماری بیش از 1.3 میلیون کاربر و داشتن نزدیک به 40 هزار افزونه از نظر محبوبیت می توان گفت از جوملا بهتر است ولی قبل از وردپرس قرار دارد. همچنین لازم به ذکر است که دروپال عمر طولانی تری نسبت به وردپرس و جوملا دارد و در سال 2001 منتشر شده است و در چندین سال متوالی در جشنواره های مختلف بین المللی توانسته عنوان بهترین سیستم مدیریت محتوا را دریافت کند. از نظر امنیتی نیز دروپال را یک سیستم کاملا امن می دانند بطوری که یک چهارم سایت های دولتی ایالات متحده از دروپال استفاده می کنند، در کشور های دیگر مثل انگلستان یا استرالیا نیز در پرتال های دولتی از دروپال استفاده شده و همچنین در ایران سایت های دانلود بزرگی داریم که از این سیستم استفاده می کنند. ضمنا اگر سایتتان بیشتر با کاربران سرو کار دارد و می خواهید کنترل بیشتری روی آنها داشته باشید قطعا دروپال سیستم مناسبی خواهد بود. در میهن لرن مقاسیه ای تحت عنوان مقایسه وردپرس و دروپال ارائه خواهیم داد.

منبع: میهن لرن

برنامه نویس...
ما را در سایت برنامه نویس دنبال می کنید

برچسب : آموزش,بهترین,سیستم,مدیریت,محتوا, نویسنده : محمد رضا جوادیان programers بازدید : 162 تاريخ : چهارشنبه 15 شهريور 1396 ساعت: 9:54